vonat játék 5
Vonat játékok
5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
Vonatnak nevezik az egy vagy több vasúti jármű olyan összeállítását, amely a vasúti pálya vonalán közlekedve személy vagy teherszállításra egyaránt alkalmas. A vonat irányítója vagyis a vontató járműve általában a mozdony, amely általában vasúti kocsikat vontat, de vannak olyan vasúti járművek is, amelyek saját erőforrással rendelkeznek így képesek önmagukat mozgatni vagy vonatokat vontatni. A vonatot általában dízel motor, vagy a sín közelében elhelyezett vezetékből származó elektromos áram hajtja. Régen ló vontatta, gőzgép hajtotta, szén tüzelésű vonatok is voltak (bár némely országban ilyenek a mai napig közlekednek). A vonatos játékok ebbe az érdekes világba vezetnek be! Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, öt az ötödik ahol biztosan nem csalódsz!
Vonatnak nevezik az egy vagy több vasúti jármű olyan összeállítását, amely a vasúti pálya vonalán közlekedve személy vagy teherszállításra egyaránt alkalmas. A vonat irányítója vagyis a vontató járműve általában a mozdony, amely általában vasúti kocsikat vontat, de vannak olyan vasúti járművek is, amelyek saját erőforrással rendelkeznek így képesek önmagukat mozgatni vagy vonatokat vontatni. A vonatot általában dízel motor, vagy a sín közelében elhelyezett vezetékből származó elektromos áram hajtja. Régen ló vontatta, gőzgép hajtotta, szén tüzelésű vonatok is voltak (bár némely országban ilyenek a mai napig közlekednek). A vonatos játékok ebbe az érdekes világba vezetnek be!
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen vonat játék, öt az ötödik ahol biztosan nem csalódsz!